Loading...
  • Pon - Pet 8.00 - 16.00 - Sub - Ned Zatvoreno.

Najčešća pitanja

Vaša garažna vrata zahtevaju pažnju kao i svi drugi uređaji koje posedujete. Preporučujemo redovan servis svake dve godine od ugradnje, tokom kojeg će ovlašćeni serviser pregledati opšte stanje vrata, po potrebi dotegnuti i podesiti opruge, proveriti i podesiti sve pokretne delove i sajle, reprogramirati motor i daljinske upravljače, proveriti funkciju u slučaju nestanka struje i ponovo vam objasniti kako upravljati vratima u slučaju nestanka struje. Servis možete zakazati na sledećem linku: Klik

Za vrata koja nudimo ne postoje cene iskazane po kvadratnom metru. Puno je razloga zbog kojih je tako nešto nemoguće, a navešćemo samo neke. Vrata se kod nas poručuju u skladu sa dimenzijama Vašeg otvora. Vrata koja su standardnih dimenzija imaju nižu cenu u odnosu na ona koja to nisu. Tako se može desiti da vrata manjih nestandardnih dimenzija koštaju više nego velika vrata standardnih dimenzija. Dalje, puno je faktora koji utiču na cenu, poput modela, boje, ostakljenja, pešačkih vrata, vrste vodjenja itd. koji utiču na konačnu cenu. Pored navedenog, imamo i akcijsku ponudu vrata, čija je cena najniža, i iz tog razloga opet neuporediva sa vratima koja nisu na akciji. Zbog svega navedenog, svakom otvoru pristupamo pojedinačno i tražimo vrata koja odgovaraju baš Vama, a time je određena i njihova cena.

Rokovi isporuke zavise od vrste proizvoda, proizvodjača, ali i trenutnih okolnosti. Imajući u vidu trenutnu situaciju u svetu, rokovi isporuke za većinu proizvoda nam se menjaju na nedeljnom nivou. Iz tog razloga najtačniji podatak ćete dobiti kada nam uputite svoj upit za proizvod koji Vas interesuje. Nakon što poručimo željeni proizvod, možemo Vas izvestiti u kojoj nedelji stiže i kada će biti moguća ugradnja.

Ukoliko smatrate da biste znali i mogli da ih ugradite, kod nas možete kupiti i sama vrata bez ugradnje. Ipak, važno je da znate da u tom slučaju garancija na kupljene proizvode ne važi, obzirom na to da je ista važeća samo u slučaju kada ugradnju vrše ovlašćeni monteri ovlašćenog distributera.

Radno vreme

check1 - Copy (2).png

Vukašin Vulović, Novi Sad

Zadovoljni klijent

Pri odluci oko saradnje mi je presudno bilo dugogodišnje iskustvo, kao i činjenica da mogu sva vra...

Saznaj više
check1 - Copy (3).png

Nikola Petronijević, Novi Sad

Zadovoljni klijent

Garažna vrata smo kupili pre više od 10 godina i još uvek funkcionišu savršeno. Vrlo smo zadovo...

Saznaj više
check1 - Copy.png

Lamis Digital

Zadovoljni klijent

Odlična saradnja, brz dogovor i još brža realizacija!...

Saznaj više